13 januar, 2011

Sett Maria Amelie fri!

PU uttaler at Maria Amelie vil bli kastet ut av landet i dag. Kjæresten hennes får opplyst at han kan få møte henne i kveld. Jeg håper de virkelig har vett nok til å la henne få saken sin opp på nytt, etter alle demonstrasjonene i ettermiddag. At de ser rettferdigheten i stedet for lover og regler (som heller ikke nødvendigvis følges i denne saken). Gjør det samme for Mullah Krekar - send han rett ut av landet, uten ID eller andre rettigheter, som et forlatt dyr. Nei, forresten. Hunder har mer rettigheter enn mennesker i dette landet. Blir vel som søppel på fyllinga da (men det får jo også bli i landet)... Hmmm.. Nei, det er faktisk mindre rettigheter for enkelte mennesker enn noen andre TING eller levende sjeler i dette landet. Helt feil.

Vis oss at dere har guts nok til å la et menneske få nytte av menneskerettighetene, som dere skryter så mye av, og prakker ned på bruken av i andre land. Dere er ikke det minste bedre selv!

Hvor urettferdige skal dere bli før dere skjønner hvor dumt dette er? Vil dere la Maria Amelie være et menneske i et av verdens beste land, hvor hun har bidratt til så mye bra? (og til og med mye mer enn enkelte innfødte nordmenn - for å kalle de det)

Statssekretær Pål Lønseth (Ap) i Justisdepartementet sier: "For å bevare legitimiteten til asylinstituttet må vi tørre å si nei. Slik kan vi sikre at de som virkelig trenger det får beskyttelse," sier statssekretær Pål Lønseth (Ap) i Justisdepartementet. Så Maria har ingen tilknytning til Norge etter syv år, en mastergrad og mange venner rikere? Hva har hun å vende tilbake til i Kaukasus, foruten frykten for å bli forfulgt?

Alt som kan sies, er sagt. Nå er det deres tur til å vise medmenneskelighet!

Ingen kommentarer: